Okul harçlığı için çalışan üniversite öğrencisi inşaattan düşerek öldü

Bursa'nın Orhangazi'nin İlçesi'nde, okul harçlığı için sıvacının yanında çalışan Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Ahmet Eraslan, yanlışlıkla alçıpan zemine basarak 6'ncı kattan merdiven boşluğuna düşüp ağır yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2013 12:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okul harçlığı için çalışan üniversite öğrencisi inşaattan düşerek öldü

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Eraslan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, bu sabah Orhangazi Muradiye Mahallesi Turist yolu üzerinde bulunan Zeytin Tıp Merkezi'nin ek bina inşaatında meydana geldi. Ahmet Eraslan, yaz tatilini değerlendirmek ve okul harçlığını çıkarmak için bir sıvacı ustasının yanında 10 gün önce işe başladı. Sabah Zeytin Tıp Merkezi'nin ek bina inşaatında çalışan Ahmet Eraslan, 6'ncı kattaki daha önce sunta ve demir parmaklıkla döşenen ve üzeri alçıpan ile kapatılan merdiven boşluğuna basınca alçıpan ve altındaki sunta kırıldı. Eraslan, merdiven boşluğundaki beton zemine düştü.

Ustalar ve tıp merkezi çalışanları tarafından fark edilen ve ağır yaralanan Ahmet Eraslan, Zeytin Tıp Merkezi'nin acil servisine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan öğrenci, 112 Acil Servis ambulansıylaUludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Eraslan, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrasında ise Cumhuriyet Savcısı geniş çaplı bir inceleme başlattı. Sigortalı olarak çalıştığı bildirilen Eraslan'ın yaşamını yitirdiği bölümde savcı, polis ekipleri ile birlikte inceleme yaptı.

Cumhuriyet Savcısı hem inşaatta çalışan usta ve elemanların hem de tıp merkezi çalışanlarının ifadesine başvurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber