Mutlu: Silivri'ye gidecek gruplara izin verilmeyecek

İstanbul Valisi Mutlu, 5 Ağustos Pazartesi günü yapılacak duruşmada kararın açıklanması beklenen "Ergenekon Davası"na izleyicilerin alınmayacağını bildirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2013 16:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mutlu: Silivri'ye gidecek gruplara izin verilmeyecek

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutu, 5 Ağustos Pazartesi günü Ergenekon davasının karar duruşmasının yapılacağı Silivri bölgesine gidecek gruplara izin verilmeyeceğini söyledi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 5 Ağustos Pazartesi günü yapılacak duruşmada kararın açıklanması beklenen "Ergenekon Davası"na mahkemenin talimatı üzerine izleyicilerin alınmayacağını bildirdi.

Vali Mutlu, İstanbul Valiliği'nde, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Mehmet Artar ile basın toplantısı düzenledi.

"Ergenekon Davası"nın karar duruşmasına yönelik alınan önlemleri açıklayan Mutlu, "Salona tutuklu ve tutuksuz sanıklar, müdafileri vekilleri, avukatlar, milletvekilleri ve basın mensupları alınacaktır. Mahkemenin talimatı doğrultusunda izleyici salona alınmaycaktır. Mahkemenin bu talimatları doğrultusunda jandarmamız gerekli olan tedbirleri mahkeme salonu ve çevresinde emniyet birimlerimizle birlikte planlanan usullere göre alacaktır" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber