Arınç: T.C. Valilik binasına ihtiyaç var

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da prestijli bir Valilik binası inşa edilmesi gerektiğini belirterek, "T.C. Valilik binasına büyük ihtiyacımız var. Bu konuda adım atılmasını bizzat takip edeceğim" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2013 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Arınç, Çarşamba'daki Valilik binasında, ilin 2013 yılı yatırım ve faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı öncesi yaptığı konuşmada, 10 yatırımcı bölge veya il müdürlüğünün 2012-2013 yılları çalışmalarını ele alacaklarını söyledi.

Yatırımcı kuruluş temsilcilerinin, yılın 6 ayına ilişkin faaliyetleri hakkında bilgiler vereceğini dile getiren Arınç, şöyle konuştu:

"Bursa'da prestijli bir Valilik binası yapılması gerekiyor. T.C. Valilik binasına büyük ihtiyacımız var. Merkezdeki bina, tarihi kimlikli bir bina. Orada herhangi bir şey yapmamız mümkün değil. Burası da girişinden itibaren koridorları, merdivenleri ve toplantı salonuyla dar. Valilik binasının Bursa'ya yakışacak bir şekilde derhal programa konulması ve bu konuda adım atılmasını bizzat takip edeceğim."

Vali Şahabettin Harput ise bu yılın yatırım programında yer alan 578 projenin değerinin 10 milyar 228 milyon 998 bin lira olduğu bilgisini verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber