Eleşkirt'te gıda ve fıtır sadakası yardımı

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesindeki Semerkand Grubu, Ramazan ayından bu yana ikinci defa fakir ve yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2013 13:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eleşkirt'te gıda ve fıtır sadakası yardımı

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki Semerkand Grubu, Ramazan ayından bu yana ikinci defa fakir ve yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulundu.

Ramazan ayı boyunca ilçede iki defa muhtaç ailelere yardım dağıtan Semerkand Grubu yetkilisi Sedat Beyazıt, “Mübarek Ramazan ayı infak için en güzel zaman dilimidir. Bizlerde üzerimize düşen bu sorumluluğu yerine getirmek adına gerek cemaatimiz içinde gerekse de cemaatimiz dışında olan kardeşlerimizin bu hayır hizmetine destekleriyle ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize hem temel gıda maddesi hem de fıtır sadakası dağıttık. Tabi ki gerek geçmiş tarihlerdeki benzeri hizmetlerimiz gerekse bugünkü bu yardımımız, bu kardeşlerimize bir lütuf değildir, çünkü bizler bu hizmetlerle mükellefiz ve bu duyarlılık İslam kardeşliğinin gereğidir. Aynı zamanda infak kültürü cemaatlerin ve sivil toplum kuruluşlarının en büyük varlık sebeplerinden biridir. Rabbim herkesin yaptığı hayırları kabul etsin” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber