Ramazan eğlencelerinin son durağı Kapullu Mahallesi oldu

Müzik, eğlence, yarışmalar ve ikramları ile her gün bir mahallede düzenlediği Ramazan Eğlencelerini aralıksız sürdüren Karabük Belediyesi dün akşam Kapullu Mahallesinde düzenlediği eğlencede mahalle sakinlerine unutulmaz dakikalar yaşattı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2013 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ramazan eğlencelerinin son durağı Kapullu Mahallesi oldu

Müzik, eğlence, yarışmalar ve ikramları ile her gün bir mahallede düzenlediği Ramazan Eğlencelerini aralıksız sürdüren Karabük Belediyesi dün akşam Kapullu Mahallesinde düzenlediği eğlencede mahalle sakinlerine unutulmaz dakikalar yaşattı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin yanı sıra çok sayıda misafir ve mahalle sakininin katıldığı eğlence programı Nafiz Kayalı Okulu bahçesinde yapıldı. Karabük Belediyesi Kent Orkestrası ve ses sanatçısı Recep Karagöz'ün seslendirdiği birbirinden güzel eserler izleyicileri büyüledi. Pamuk şekeri, Osmanlı macunu ve patlamış mısırdan oluşan sınırsız ikramların yapıldığı gecede, minikler ve aileleri tarafından uzun kuyruklar oluşturuldu.

Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezi olan Hacivat Karagöz oyununu soluksuz izleyen minikler, çuval, don bastı ve fes başıma oyunlarında birbirleri ile kıyasıya yarıştılar. Düzenlenen eğlence gece geç saatlere kadar sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber