YHT biletleri de tükendi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları Müdürlüğü'nün (TCDD) Ankara-Eskişehir, Eskişehir-Konya arasında çalışan Yüksek Hızlı Treni (YHT) biletleri tükenirken, bayramda süresince 40 bin yolcu taşıyacağı öğrenildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2013 14:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
YHT biletleri de tükendi

Ramazan Bayramı dolayısıyla tatillerini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşlar YHT'ye akın etti. Güvenli ve hızlı olduğu gerekçesiyle bayrama sayılı günler kala YHT biletlerin tükenmesi üzerine Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları Müdürlüğü (TCDD), çareyi ek sefer koymakta buldu. Bayram süresince konulan ek seferlerin biletleri de de kısa sürede tükendi.

Arife gününden bayramın 3'üncü günü arasında YHT 40 bin yolcuyu taşıyacağı öğrenildi. Günde Ankara-Eskişehir, Eskişehir-Ankara, Konya-Eskişehir, Eskişehir-Konya olmak üzere 24 sefer düzenlendiği, her trenle 409 kişinin taşındığı belirtildi.

Bu arada YHT'de bilet bulamayan vatandaşlar ise otogara yöneliyor. Bazı firmaların ek seferler düzenlediği şehirlerarası otobüs terminalinde de bilet bulmakta oldukça zorlanan vatandaşlar, bayram dolayısı ile biran önce yakınlarının yanına ulaşabilmek için büyük telaş yaşıyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber