Cam parçasıyla kendisine zarar verdi

GAZİANTEP'te, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen 38 yaşındaki Bülent Y., eline aldığı cam parçasıyla vücuduna zarar verip, etrafa tehditler savurdu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Ağustos 2013 21:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cam parçasıyla kendisine zarar verdi

Polis ekipleri, konuşarak ikna edemediği Bülent Y.'yi, kapıyı kırarak girdiği evde etkisiz hale getirip hastaneye gönderdi.

Olay, bugün öğleden sonra Düztepe Mahallesi 9'uncu Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Bülent Y. yakınlarıyla tartıştıktan sonra yalnız bulunduğu evdeki eşyaya zarar verdi. Bülent Y. ardından da eline aldığı cam parçasıyla kendini kilitlediği tek katlı evin penceresinden etrafa bağırıp, tehditler savurmaya başladı. Elindeki cam parçasıyla vücudunun çeşitli yerlerine de zarar veren Bülent Y.'yi görenler, durumu polis ve sağlık ekipleri ile yakınlarına bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini alarak Bülent Y.'yi ikna etmeye çalıştı. Polisin çabalarına rağmen ikna olmayan Bülent Y., elindeki cam parçasıyla vücudunun değişik yerlerine zarar vermeyi sürdürdü. Bu sırada komşularının telefonuyla sokağa gelen Bülent Y.'nin yakınları da sinir krizi geçirdi. Gözyaşı döken ve fenalaşanlar hazır bekletilen ambulanslarda sağlık ekipleri tarafından sakinleştirildi.

Uzun süre konuşmalarına rağmen Bülent Y.'yi ikna edemeyen polisler eve girmek için itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Çağrı üzerine sokağa gelen itfaiye ekiplerinin kapısını balyozla kırdığı eve giren polisler, Bülent Y.'yi etkisiz hale getirdi. Bir süre polislere direnen Bülent Y. daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber