Polis, PTT şubesini soyan silahlı bir kişiyi yakaladı diğerini arıyor

BAKIRKÖY'de bir PTT şubesi silahlı ve bıçaklı iki kişi tarafından soyuldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Ağustos 2013 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis, PTT şubesini soyan silahlı bir kişiyi yakaladı diğerini arıyor

Kaçan soyguncularla polis ekipleri arasında ara sokaklarda kovalamaca yaşandı. Bir soyguncu polis ekipleri tarafından yakalandı.

Bakırköy Zuhurratbaba Mahallesi Bakır Sokak'ta bulunan PTT şubesine saat 14.00 sıralarında gelen maskeli, silahlı ve bıçaklı iki soyguncu içeride bulunan bir çalışan ve vatandaşı etkisiz hale getirdi. Osman Yıldız isimli vatandaşı darp eden soyguncular kasada bulunan yaklaşık 13 bin lirayı alarak kaçtı. Soyguncuların beyaz bir araçla kaçtığını belirleyen polis çevrede araştırmalara başladı. Aracı aynı mahalledeki Hüdaverdi Sokak'ta bulan polis ekipleri ile soyguncular arasında kovalamaca. Silahlarını çekerek aracın bulunduğu bölgeyi abluka altına polisler, kısa süre içinde soygunculardan birini yakaladı. Diğer soyguncunun bir apartmanın bodrum katına girdiği ihbarı üzerine polis ekipleri apartmanın çevresini kuşattı. Bodrum kata inen polis ekipleri çilingir yardımıyla daireye girerek arama yaptı. Yapılan aramalarda dairede şüpheliye rastlanmadı.

PTT soygunu sırasında içeride bulunan Osman Yıldız soygun anını şöyle anlattı. "Ben ve PTT'de çalışan kadın vardı. İçeriye girdiler, maskeleri vardı. Birinin elinde bıçak, diğerinde ise silah vardı. Ne bakıyorsun diyerek bana iki tokat attılar ve çalışan kadınla bizi yere yatırdılar. Sonra da paraları alıp gittiler"

Sokakta ele geçirilen araçta parmak izi çalışması yapan polis, ikinci soyguncuyu yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber