Ajanslara, memurlar.net aleyhinde haber yaptırılıyor

İki haber ajansı, Ahmet Gündoğdu'nun kişisel web sitesi olarak kullandığı Memur Sen'in kurumsal sitesinden yaptığı ve memurlar.net'i hedef alan açıklamalarını, aynen haber yaptı

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 17 Ağustos 2013 17:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ajanslara, memurlar.net aleyhinde haber yaptırılıyor

Ahmet Gündoğdu, Memur Sen web sitesi üzerinden, bugüne kadar hem Kamu-Sen'i hem de KESK'i hedef alan çok sayıda açıklama yaptı. Ama Türkiye'den haber yayını yapan ajanslar, iki kurum arasındaki bu tartışmaya müdahil olmadı ve haber yapmadılar.

Ancak, bu defa öyle olmadı. İki haber ajansı, Ahmet Gündoğdu'nun kişisel web sitesi olarak kullandığı Memur Sen web sitesi üzerinden yaptığı ve memurlar.net'i "yalancı, iftiracı ve ahlaksız " olarak nitelendirdiği açıklamaları aynen haber yaptılar.

Dün belirtmiş olmamıza rağmen bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Allah, hakkı ve adaleti ayakta tutanların yanında olacaktır. Bu nedenle; Ahmet Gündoğdu'dan korkmadığımız ve çekinmediğimiz gibi, Ahmet Gündoğdu'nun açıklamalarını haber yapan haber ajanslarından da çekinmiyoruz.

Gündoğdu, sadece bizim değil milyonların kul hakkına girmektedir. Milletvekili olmak uğruna bu kadar vebalin altına girmeye gerek var mıdır, lütfen akşam başını yastığa koyunca tekrar düşünsün. Düşünmüyorsa, eşi veya yakınlarındaki hatırlatsın.

Takdir kendisinindir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber