İki ev bir ahır yangında kül oldu

Uşak'ın Eşme İlçesi'ne bağlı Balabancı Köyü'nde, Salih Sığırtmaç ve oğlu İmdat Sığırtmaç'a ait bitişik evler ve büyükbaş hayvanların bulunduğu ahırda yangın çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Ağustos 2013 21:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İki ev bir ahır yangında kül oldu

Uşak'ın Eşme İlçesi'ne bağlı Balabancı Köyü'nde, Salih Sığırtmaç ve oğlu İmdat Sığırtmaç'a ait bitişik evler ve büyükbaş hayvanların bulunduğu ahırda yangın çıktı. Yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, evler ve ahır kullanılamaz hale geldi.

Eşme'ye bağlı Balabancı Köyü'nde, dün saat 16.30 sıralarında, çatısı aynı olan Salih Sığırtmaç ve oğlu İmdat Sığırtmaç'a ait bitişik evler ve ahırda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Tarladan döndükten sonra dinlenmek amacıyla uykuya dalan aile, komşularının çığlığıyla uyanıp dışarıya fırladı. Köylüler alevlere müdahale ederken, Sığırtmaç ailesi de ahırdaki büyükbaş hayvanları dışarıya çıkarttı. Yangına, iki itfaiye aracı ve bir arazöz müdahale etti. İki evle bir ahırı saran alevler yoğun çalışmanın ardından söndürüldü. Ancak iki ev ve ahır kullanılamaz hale geldi.

Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber