Ceylanpınar çatışmalarla uyandı: 2 yaralı

Suriye'nin Rasulayn ilçesinde sabah saatlerine başlayan çatışmalar nedeniyle Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 kişi seken kurşunlardan yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2013 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ceylanpınar çatışmalarla uyandı: 2 yaralı

Suriye'nin Rasulayn ilçesinde sabah saatlerine başlayan çatışmalar nedeniyle Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 kişi seken kurşunlardan yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 05.00 sıralarında itibaren Suriye'nin Rasulayn ilçesinde PYD ile El Nusra arasında çatışmalar başladı. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden de silah sesleri duyulurken, seken kurşunlar 2 kişinin yaralanmasında neden oldu. Seken kurşunlardan birisi öğretmen evi civarında bulunan Aslan Eğe'nin (43) sırtına isabet etti. Eğe, devlet hastanesinde ilk müdahalesinin yapılmasının ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Diğer yandan, evde bulunan Veysi Bayram (35) da seken kurşunlardan elinden yaralandı. Yaralı ilçe devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

İlçede vatandaşların tedirgin bekleyişi sürerken çatışmalar da aralıksız devam ediyor.

TANK MERMİSİ EVE İSABET ETTİ PATLAMADI

Suriye'nin Rasulayn ilçesinde sabah saatlerinde başlayan çatışmalarda bir tank mermisi, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir eve isabet etti. Camın altında asılı kalan tank mermisinin patlamaması sonucu, büyük bir facia önlendi.

Edinilen bilgiye göre, Suriye'nin Rasulayn ilçesinde PYD ile El Nusra arasında sabah saatlerinde çatışmalar başladı. Çatışmalarda çok sayıda mermi de Ceylanpınar'daki evlere isabet etti. Mevlana Mahallesi'nde bulunan Mehmet Emin Özçelik'e ait eve de tank mermisi isabet ederken, büyük bir gürültüyle camların çatladığı olayda 8 kişilik aile korku yaşadı. İsabet eden tank mermisinin patlamaması olası bir faciayı engellerken, ailenin komşularına sığındığını belirten vatandaşlar, can güvenlikleri olmadığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber