Yıldır sürdüğü iddia edilen tacizin davası başladı

Samsun'da baldızının kızını 7 yıldır taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan şahsın yargılanmasına başlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2013 19:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yıldır sürdüğü iddia edilen tacizin davası başladı

Olay, Atakum ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki B.Y., teyzesinin beyi olan H.A.'nın (47) 7 yıldır kendisine tacizde bulunduğunu iddia ederek polise şikayette bulundu. Korktuğu için olayı kimseye söyleyemediğini ifade eden B.Y., H.A.'nın en son olarak kendisini banyoda sıkıştırıp taciz ettiğini iddia etti. Şikayet üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, H.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı ve yaklaşık 3,5 ay önce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

H.A.'nın Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yargılanmasına başlandı. H.A., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben B.Y.'ye her hangi bir cinsel tacizde bulunmadım. Bu olayı B.Y.'nin iç dünyasında kurguladığı uydurmalar olarak düşünmekteyim. Herhangi bir cinsel taciz olayım olmadı" dedi.

Mağdur B.Y. ise teyzesinin eşi olan H.A.'yı suçlayarak, "11 yaşındaydım. Bir gece teyzemde kalırken gece su içmek için kalktım. Teyzemin eşi eniştem H.A., benim elimden tutup odaya götürüp burada kapıyı kilitledi ve bana tacizde bulundu. 'Söylediklerine kimse inanmaz' diye tembih etti. Bu olaydan sonraki yıllarda da tacizlerini sürdürdü. Kendisinden şikayetçiyim" diye konuştu.

Savcı, toplanan deliler doğrultusunda H.A.'nın tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesini talep etti. Mahkeme heyeti H.A.'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber