Saruhanlı'da okullara ücretli öğretmen alınacak

Manisa’nın Saruhanlı İlçesi'nde 2013-2014 eğitim öğretim yılında ilçedeki eğitim kurumlarında değişik branşlarda ki öğretmen açığını gidermek için ücretli öğretmen görevlendirilmesi yapılacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2013 23:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Saruhanlı'da okullara ücretli öğretmen alınacak

Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nde 2013-2014 eğitim öğretim yılında ilçedeki eğitim kurumlarında değişik branşlarda ki öğretmen açığını gidermek için ücretli öğretmen görevlendirilmesi yapılacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, ilçedeki okullarda farklı branşlardaki öğretmen açığı, ders ücretli öğretmen alımı ile giderilecek. 19 Ağustos'ta başlayan ders ücretli öğretmenlik başvuruları 9 Eylül'de sona erecek. Görev almak isteyen adayların bu tarihler arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İnsan Kaynakları bürosuna başvurmaları gerekiyor. Ders ücretli öğretmen görevlendirmelerinin, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu'nca hazırlanan çizelgeye uygun olarak yapılacağından, adayların başvurularının bu çizelge de mezuniyetlerine göre belirlenmiş alanlara yapmaları gerekiyor. Mezuniyetlerine uygun alana başvuru yapmayanların ya da bu çizelgede mezuniyet branşları bulunmayanların başvuruları kabul edilmeyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber