3'üncü kattan düştü, 1 hafta sonra ayağa kalktı

ANTALYA'da anahtarı kapıda unuttuğu için eve giremeyen 13 yaşındaki Emre Oruç, 3'üncü kattaki evlerine çatıdan girmeye kalktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Ağustos 2013 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
3'üncü kattan düştü, 1 hafta sonra ayağa kalktı

Antalya'da anahtarı kapıda unuttuğu için eve giremeyen 13 yaşındaki Emre Oruç, 3'üncü kattaki evlerine çatıdan girmeye kalktı. Bir kablo yardımıyla balkona girmeye çalışan küçük Emre, düştükten 1 hafta sonra ayağa kalktı.

Olay, geçen hafta Kepez Sakarya Parkı yanındaki Oğuzcan Apartmanı'nda meydana geldi. Bir otelde temizlik görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Tülay Oruç ile eşi 35 yaşındaki Hüseyin Oruç, oğulları Emre ve 8 yaşındaki Memiş'i evde bırakarak işe gitti. Kardeşiyle bahçeye oynamaya çıkan Emre Oruç, eve geri dönmek isteyince anahtarı içeride unuttuğunu fark etti.

KABLOYLA ÇATIDAN GİRME KARARI ALDI

İlköğretim 8'inci sınıf öğrencisi Emre Oruç, çatıdan 3'üncü kattaki evlerinin balkonuna inmek istedi. Çatıdaki güneş kolektörüne bağlı elektrik kablosundan sarkan Emre Oruç, dengesini kaybederek toprak zemine düştü. Komşuları tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Emre, 4 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde kontrol altında tutuldu. Düşmenin etkisiyle sol gözünün olduğu bölgede kemik yapısı zarar gören Emre Oruç'un vücudunda herhangi bir kırık olmadığı tespit edildi. Önceki gün kontrolleri tamamlanan ve taburcu olan Emre Oruç'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

'AYAĞIMI BALKON DEMİRİNE BASTIM'

Elektrik kablosuyla 1 kat aşağı inmeyi başardığını söyleyen Emre Oruç, balkon demirine ayağını bastığında dengesini kaybettiğini, kendisini içeri doğru atmaya çalışırken bir anda ayağının boşluğa geldiğini söyledi. Gözünü hastanede açtığını anlatan Emre Oruç, bir daha tehlikeli işlere tövbe ettiğini söyledi. Allah'ın oğlunu kendisine bağışladığını aktaran Tülay Oruç ise "Böyle bir olayın olacağı aklımın ucundan geçmezdi. Binlerce şükür ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber