Sıcaktan kaçanlar yumurtalık sahillerine koştu

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde sıcaktan bunalan vatandaşlar tarihi güzellikleriyle dolu sahillere akın etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2013 17:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sıcaktan kaçanlar yumurtalık sahillerine koştu

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde sıcaktan bunalan vatandaşlar tarihi güzellikleriyle dolu sahillere akın etti. Serinlik arayan yerli turistler, üç günlük talili fırsat bildi ve soluğu deniz ve havuzlarda aldı.

Hava sıcaklığının 38 dereceyi bulduğu deniz su sıcaklığının ise 30 derece ölçüldüğü ilçede nem ise 60'ı gösterdi. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar da hafta sonu tatilinde Yumurtalık plajlara akın edince sahilde renkli görüntüler oluştu. Yaklaşık 100 bin kişinin gittiği sahilde adım atacak yer kalmadı, yüzlerce kişinin aynı anda girdiği deniz doldu taştı.

Denize giden tatilciler, sıcak havaya aldırmadan suyun keyfini saatlerce çıkardı. Bazı tatilciler ise güneşlenmeyi tercih ederken, bazıları ise şezlongda kitap ve gazete okudu. Her zamanki gibi denizin keyfini en çok yine çocuklar çıkardı.

Hava sıcaklığından bunaldıklarını o yüzden Yumurtalık'ı tercih ettiklerini söyleyen vatandaşlar, “Ailemizle denizin tadını eğlenerek çıkartmaya çalışıyoruz. Burada tatil yapmak çok güzel. Hoş vakit geçiriyoruz” dediler.

SAHİLDE 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANDI

Bu arada Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, tatilin 30 ağustos'a denk gelmesi sebebiyle ilçe gelen vatandaşlara sürpriz yaptı. Başkan Erişmen, tatilcilere

30 Ağustos Zafer bayramı sebebiyle yüzlerce Türk bayrağı dağıttı. Akşam da ilçede muhteşem bir havai fişek gösterisi yapılınca unutulmaz anlar yaşandı. Plajda ise Rock grubu çaldıkları müzikle tatilcileri eğlendirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber