Diyarbakır'daki iki kadına silahlı saldırı ve intihar girişimi

Aile Sağlık Merkezi önünde tabancayla hemşire Görükmez'i, ardından gittiği noterde masa başında çalışan Akdağ'ı öldüren daha sonra da tabancayla intihar girişiminde bulunan temizlik işçisi Yıldız, tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi Diyarbakır Adliyesine sedye ile getirilen Yıldız, tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2013 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Diyarbakır'daki iki kadına silahlı saldırı ve intihar girişimi

Diyarbakır'da Sağlık merkezi önünde tabancayla hemşire Özlem Görükmez'i, ardından gittiği noterde masa başında çalışan Özlem Akdağ'ı öldüren daha sonra da tabancayla intihar girişiminde bulunan temizlik işçisi Şeyhmus Yıldız, tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta Bağlar ilçesi 10 nolu Aile Sağlık Merkezi önünde tabancayla hemşire Özlem Görükmez'i (27), ardından gittiği noterde masa başında çalışan Özlem Akdağ'ı öldüren daha sonra da tabancayla intihar girişiminde bulunan temizlik işçisi Yıldız (63), tedavisinin ardından Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edildi.

Sedye ile adliyeye getirilen Yıldız, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Bağlar ilçesi 10 nolu Aile Sağlık Merkezi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Şeyhmus Yıldız (63), belirlenemeyen nedenle sağlık merkezi önünde tabancayla hemşire Görükmez'i ardından gittiği noterde masa başında çalışan Akdağ'ı vurmuş, daha sonra tabancayla başına ateş etmişti.

Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Akdağ, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Olayda ağır yaralanan hemşire Özlem Görükmez ise 2 gün süren tedavinin ardından yaşam mücadelesini kaybetmişti. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber