Alışveriş merkezine 'dinazor' girdi

Antalya'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte dinazor kostümü giyen kişi, yoğun ilgi gördü Bazı vatandaşlar, görüntüsü ve çıkardığı sesten ilk anda korksa da birçok kişi onunla hatıra fotoğrafı çektirdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2013 22:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alışveriş merkezine 'dinazor' girdi

Antalya'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte, dinazor kostümü giyen kişi ve onunla karşılaşanların verdikleri tepkiler, renkli görüntüler oluşturdu.

Görüntüsü ve çıkardığı ses nedeniyle, ilk karşılaşanların verdikleri ilk tepkiler, ilginç görüntüler oluşturdu. Bazıları önce korkarak dinazora yaklaşmak istemedi. Ancak daha sonra pek çok kişi onunla hatıra fotoğrafı çektirdi. Alışveriş merkezindeki dinazor sürprizi en çok, buraya aileleriyle gelen çocukları mutlu etti.

Etkinliği düzenleyen firmanın yetkilisi Barış Örün, yaptığı açıklamada, ürünü yurt dışından getirdiklerini belirterek, "Dinazoru vatandaşın ayağına getirdik. Herkesin görmesini istiyoruz. Yurt dışındaki alışveriş merkezlerinde çok ilgi görüyor. Burada da özellikle çocuklar tarafında yoğun ilgi olduğunu gördük" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber