Bir köy okulunun başarısı...

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 07 Eylül 2013 01:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bir köy okulunun başarısı...

Aydın ilinin Koçarlı ilçesine bağlı Çakırbeyli Ortaokulu, 2013 Microsoft Yenilikçi Öğretmenler Türkiye Forumu "Spor ve Müziğin Dansı" adlı proje kapsamında Çakırbeyli spor tesisislerini açtı.

Sağlıklı bir yaşam için halkı spor ve müzik ile tanıştırmak isteyen Çakırbeyli Ortaokulu 2013 Microsoft Yenilikçi Öğretmenler Türkiye Forumu "Spor ve Müziğin Dansı" adlı proje kapsamında Çakırbeyli Spor Tesislerini halka kazandırdı. Sekiz köy okulunun katılımının sağlandığı açılışta farklı spor dallarında motive edici müzikler eşliğinde yarışmalar yapıldı. Yoğun bir katılım olan açılışta yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere madalya ve takım halinde dereceye giren okullara da kupaları verildi.

Proje kapsamında halkı da motive edici ve dinlendirici müzikler eşliğinde spor faaliyetlerinde sık sık bir araya getiren Çakırbeyli Ortaokulu' nda amaçlanan hedeflerin başarıyla devam etmesi yüzleri güldürüyor. Halkın büyük çoğunluğu bu proje sayesinde, ücretsiz yararlanılabilen Çakırbeyli spor tesisinde zihnen rahatladıklarını, kahvehane kültürü ve tekdüzelikten uzaklaşıp aile fertleriyle vakit geçirmeleri sayesinde mutlu olduklarını ve kendilerini daha dinç hissettiklerini belirtiyor.

Obezite' nin de önüne geçilmesinde büyük katkı ve teşvik olacağı beklenen bu projeye destek beklenilenin üzerinde.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber