Bıçakla yaralamaya 10'ar yıl hapis

Samsun'da bir kişinin bıçakla yaralanması olayına karışan 2 kişi yargılandıkları mahkeme tarafından 10'ar yıl hapis cezasına çarptırıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2013 19:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bıçakla yaralamaya 10'ar yıl hapis

Samsun'da bir kişinin bıçakla yaralanması olayına karışan 2 kişi yargılandıkları mahkeme tarafından 10'ar yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Tütün İskelesi karşısındaki tren yolunda yaklaşık 2 yıl önce meydana gelen olayda, M.İ.'nin (42) 10 yerinden bıçaklayarak yaralanması olayıyla ilgili tutuklanan Ş.Ç.(40) ile tutuksuz olan O.K.'nin (44) yargılanması sona erdi. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, Ş.Ç., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. O.K. ise , " Mağdur ile 3 yıl önce aramızda tartışma yaşandı. Darp oldu. Ancak, şikayetçi olmadığından işlem yapılmadı. Olay tarihine kadar aramızda her hangi bir husus yaşanmadı. Olay sırasında ben sadece kendisini ileride alkol alırken gördüm. Ancak, aramızda herhangi bir şey yaşanmadı. Beraatımı talep ediyorum" dedi.

Mahkeme heyeti Ş.Ç. ve O.K.'yi "Adam öldürmeye teşebbüs" suçlarından 10'ar yıl hapis cezasına çarptırdı. Tutuksuz olarak yargılanan O.K., duruşma salonunda tutuklanmasına karar verilip polis tarafından gözaltına alınarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber