Adapazarı'nda silahlı yaralama

Adapazarı Gar Meydanı’nın yanındaki Kudüs Caddesi’nde akşam saatlerinde yaşanan silahlı saldırıda bir kişi yaralanırken, vatandaşlar büyük panik yaşadı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2013 22:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adapazarı'nda silahlı yaralama

Adapazarı Gar Meydanı'nın yanındaki Kudüs Caddesi'nde akşam saatlerinde yaşanan silahlı saldırıda bir kişi yaralanırken, vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Edinilen bilgilere göre, Gar Meydanı'nın arkasındaki bir pasajın girişinde bulunan telefoncuda meydana gelen olayda, adının Nurettin Elçi olduğu öğrenilen şahıs, adının Yaşar olduğu öğrenilen kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Akşam yoğunluğunun yaşandığı sırada meydana gelen olayda saldırgan, bir telefoncuda çalıştığı öğrenilen Nurettin Elçi isimli şahsı dışarı çağırdı. İki şahıs burada tartışmaya başladı. Saldırgan ise silahını çekerek 5 el ateş ettiği Nurettin Elçi'yi karın bölgesi ile bacağından yaraladı.

Elçi kanlar içinde yere yığılırken, çevrede bulunanlar büyük panik yaşadı. Saldırgan ise olay yerinde bulunan sivil ekipler tarafından yakalandı.

Cumhuriyet Polis Merkezi'nin hemen arkasında yaşanan olaya polisler kısa sürede müdahalede bulundu. Yaralı şahıs olay yerine çağırılan ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polisler de saldırganın peşine düştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber