Vakıfbank'tan kredi kartına çözüm

Haber Giriş : 04 Mart 2006 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vakıfbank'ın kredi kartı borç transferi uygulamasından, tüm kamu ve özel sektör çalışanları faydalanabilecek.

Vakıfbank'ın kredi kartı borç transferi uygulaması sayesinde, tüketiciler Vakıfbank'tan aldıkları düşük faizli krediyle, başka bankalara olan kredi kartı borçlarını tamamen kapatıp, sadece Vakıfbank'a ödeme yapacak.

Vakıfbank, daha önce sadece kendi müşterilerine sunduğu kredi kartı borç transferi kampanyasını, artık tüm çalışanlara sunduğunu açıkladı.

Açıklamada, maaşlarını Vakıfbank'tan alan Emekli Sandığı, Bağ Kur ve SSK emeklilerinin de kampanyadan faydalanabileceği belirtildi.

36 aya kadar vade

Yüzde 1.80 faiz oranı ve 36 aya kadar vade uygulanacak kampanyada, ödemeler, aylık eşit veya değişken taksitlerle yapılabilecek.

Vakıfbank'tan yapılan açıklamada, kredi kartlarındaki yüksek faiz uygulaması yüzünden ödeme zorluğu çeken kredi kartı kullanıcıları için başlatılan kampanyanın kapsamının genişletildiği vurgulandı.

Vakıflar Bankası Genel Müdürü Ahmet Kaçar, daha önceki açıklamasında Vakıfbank'tan maaş alanlara, başka bankalardaki borçlarını, daha düşük faizle kapattıracaklarını, Vakıfbank kredi kartı olanların başka bankalarda da kredi kartı borcu varsa, bu borçları ödemeleri için limitlerini artıracaklarını söylemişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber