Otomatik kapıya sıkışarak can veren asker toprağa verildi

Rize'nin Kalkandere ilçesinde L Tipi Kapalı Cezaevi'nde vatani görevini yaparken kafası otomatik kapıya sıkışarak hayatını kaybeden 21 yaşındaki Jandarma Er Ercan Özkan, Gaziantep’te toprağa verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2013 18:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Otomatik kapıya sıkışarak can veren asker toprağa verildi

Cezaevinde vatani görevini yaparken kafası otomatik kapıya sıkışan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Jandarma Er Ercan Özkan için, memleketi Gaziantep'te cenaze töreni yapıldı. Özkan'ın cenazesi, Trabzon Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından askeri yetkililer tarafından Gaziantep Yeşilkent Mezarlığına getirildi. Buradaki törene; Erkan ailesi ve yakınları, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Aslan, CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Albay Aslan, Jandarma Er Ercan Özkan'ın gözü yaşlı babası Midhat Özkan'ı teselli etmeye çalıştı. Burada kılınan cenaze namazının ardından, Jandarma Er Ercan Özkan, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Jandarma Er Ercan Özkan'ın yakını Celal Abay, ailenin acı haberle yıkıldığını belirterek, “Kendisi Kurban Bayramı'nda yıllık izne gelecekti. Ailesi de bir süre önce kendisini orada ziyaret etmişti. Talihsiz bir olay sonucu onu kaybettik” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber