Vali Oduncu, Gazi çocuklarını kabul etti

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, Gaziler Günü nedeniyle kendisini ziyaret eden gazi çocuklarını makamında kabul etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2013 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Oduncu, Gazi çocuklarını kabul etti

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, Gaziler Günü nedeniyle kendisini ziyaret eden gazi çocuklarını makamında kabul etti.

Vali Oduncu, gazi çocukları ile bir süre sohbet ederek, babalarının kahraman olduğunu söyledi.

Gazi ve şehitlere minnet duyulması gerektiğini ifade eden Oduncu, "Eğer şehitlerimiz ve gazilerimiz canları pahasına bu topraklara sahip çıkmamış olsalardı, bugün bu topraklar üzerinde özgürce yaşıyor olmayacaktık. Bu nedenle şehit ve gazilerimize her zaman minnet ve şükran borçluyuz" diye konuştu.

Gazi çocuklarının kahraman bir babanın evladı olarak daha fazla sorumlulukları olduğunu da vurgulayan Oduncu, şöyle devam etti:

"Kahraman bir babanın evladı olarak sizlerin gerek okulunuzda, gerekse hayatta bu sorumluluğun hakkını vereceğinize, başarılı olacağınıza, babalarınıza layık evlatlar olacağınıza inanıyorum. Devlet olarak her zaman, her konuda sizlerin yanındayız."

Oduncu, çocuklarına saat ve kitap armağan etti.

Gazi çocukları Ümmühan Orçan, Kübra Parlak, Arzu Kan Öksüz, Ayşe Nur Kınık, Tuba Çevik, Melisa Atilla, Özlem Kaba ve Dilara Lökoğlu'nun ziyaretine, Piyade Yüzbaşı Ömer Saraç, Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürü Ali Haydar Balaban ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Gazi Durmuş Öksüz eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber