Polisten banka soygunu tatbikatı

Isparta Emniyet Müdürlüğü, kentte olası bir banka soygununa ne kadar sürede müdahale edilebileceğini belirlemek için, tatbikat gerçekleştirdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2013 22:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisten banka soygunu tatbikatı

Isparta Emniyet Müdürlüğü, kentte olası bir banka soygununa ne kadar sürede müdahale edilebileceğini belirlemek için, tatbikat gerçekleştirdi.

Yalnızca emniyet ve banka yetkilileri tarafından bilenen tatbikat gereği kent merkezindeki bir bankaya giren silahlı 3 kişi, yağma girişiminde bulundu. Yağma girişiminin başarısız olması üzerine zanlılar, olay yerinden plakası belirlenemeyen bir otomobille kaçtı.

Söz konusu yağma girişiminin ardından 155 Polis İmdat'a gelen ihbarla hareket geçen ekipler, B kapama planına göre şehrin giriş ve çıkışları ve önemli kavşaklara hareket etti.

İlin giriş ve çıkışları, ana arterler 30 saniye ile 90 saniye arasındaki sürelerde kapatılarak güvenlik altına alındı.

Isparta Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğini temin etmek amacıyla yürütülen operasyonel faaliyetlerin yanı sıra önleyici tedbirlerin sürdürüldüğü, bu kapsamda gerçekleştirilen tatbikattın olay yerine intikal süresi, olay yerinin kontrolü, çevre güvenliği ve vatandaşların korunması açısından başarılı olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber