Kula'da servisler denetlendi

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından Kula’lı öğrencileri taşıyan servis araçlarında denetimlere başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2013 11:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kula'da servisler denetlendi

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başlamasının ardından Kula’lı öğrencileri taşıyan servis araçlarında denetimlere başladı.

Yapılan denetimlerde araçların, kanun ve yönetmeliklerde belirtilen teçhizat ve donanımlara sahip olup olmadığı, servis sahiplerin ve sürücülerin kurallara uyup uymadığı kontrol edildi.

Konuyla ilgili konuşan Trafik tescil büro amiri Mustafa Esenlibınar İlçe Emniyet müdürlüğü yetkilileri “Öğrencilerin güvenli bir biçimde servis hizmetinden faydalanabilmeleri için, İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri kontrol ve denetimlerin 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı boyunca sıkı bir şekilde devam ettirileceğini belirtti. Yapılan kontrollerde servis sahiplerinin ve sürücülerinin kurallara uyduğu ve çaba gösterdiği ortaya çıktı.

Ayrıca Emniyet Yetkilileri, Anne ve Babalardan, Okul İdarecilerinden, öğrencilerden, okul servisleri hakkındaki şikayetlerini 155 Polis İmdat hattına bildirmelerini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber