İntihar etmek isteyen Libyalı'yı polis kurtardı

Libyalı Muhammed Nece, Atatürk Havalimanı kavşağındaki köprünün üstüne çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Eylül 2013 14:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İntihar etmek isteyen Libyalı'yı polis kurtardı

Libyalı Muhammed Nece, Atatürk Havalimanı kavşağındaki köprünün üstüne çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Polisler ve bir psikolog iki saat Muhammed Nece'yi intihardan vazgeçirmeye çalıştı. İki polis, bir türlü ikna olmayan Muhammed Nece'yi yakalayarak köprüden indirdi.

Muhammed Nece, saat 10.45 sıralarında Sahil Yolu istikametindeki köprü üstüne çıktı. Bunun üzerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Ekipler köprünün altına hava yastığı açtı. Bir polis de itfaiyenin merdiven aracı ile Muhammed Nece'nin yanına çıkarak konuşmaya başladı. Bu arada bir ambulans da hazır bekletildi.

Polis, Libyalı Muhammed Nece'yi uzun süre ikna etmeye çalıştı. Olay yerine gelen bir kadın psikolog da devreye girdi. Bu arada Libyalı Muhammed Nece, polislerden sık sık sigara istedi. Polisler Muhammed Nece'nin bu isteği yerine getirdi. Nece, arka arkaya 3 sigara içti. Muhammed Nece'ye daha sonra elma ve su da verildi. Ancak Muhammed Nece bütün çabalara rağmen bir türlü ikna olmadı.

Bunun üzerine polis, saat 12.45'te korkulukların kenarındaki çiçekleri kaldırdı. Daha sonra iki polis, dalgınlığından yararlandıkları Muhammed Nece'yi yakaladı ve köprüden indirdi. Polis aracına bindirilen Muhammed Nece niçin intihar etmek istediği konusunda konuşmadı ve “Gezmeye çıktım” dedi. Nece daha sonra Yeşilköy Polis Merkezi'ne götürüldü. İntihar girişimi yüzünden kapatılın Sahil Yolu istikametinde araçlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber