Nostaljik araba tutkunları Malatya'da bir araya geldi

Malatya’da, nostaljik araba tutkunları, Nostaljik Buluşma adı altında Sümer Park’ta bir araya geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2013 21:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nostaljik araba tutkunları Malatya'da bir araya geldi

Malatya’da, nostaljik araba tutkunları, Nostaljik Buluşma adı altında Sümer Park’ta bir araya geldi.

Arabalarını gelinlik kız gibi süsleyen otomobil sahipleri, çevreden geçen vatandaşların ilgisini çekti. Etkinliği düzenleyen Muharrem Koç, nostaljik otomobil buluşmasının ilkini düzenlediklerini kaydederek, “Bu buluşmada 10 otomobil sahibine ulaşabildik. Bundan sonraki buluşmalarımızda otomobil sayısı daha da artacaktır” dedi.

Koç, gelecek yıllardaki buluşmaları daha kapsamlı yapacaklarını ifade ederek, “Bu buluşmaları her yıl yaparak, geleneksel hale getireceğiz. Nostaljik otomobillerin buluşmasının yanı sıra farklı etkinliklerde yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Nostaljik buluşmaya kendi aracıyla katılan Erhan Yıldız, şehir turu atarak araçlarını sergileyeceklerini söyledi. Otomobillerini eski aksesuarlar ile donattıklarını kaydeden Yıldız, şöyle konuştu: “Türkiye genelinde modifiye işi biraz daha arttı. Bu nedenle eski arabalara rağbet biraz daha azaldı. Toplama işi de o kadar kolay olmuyor. Bu anlamda Malatyalı gençler olarak arabalarımızı bir araya gelerek, topladık. Otomobillerimizi eski aksesuarlar ile donattık. Herkese tavsiye ediyoruz.”

Aynalarına bağlanan süslerle daha da dikkat çekici hale gelen eski otomobiller ile şehir turu atıldı. Çevreden geçen araçlarda, eski otomobillerin şehir turuna kornalarıyla eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber