Bilecik polisinden kaçak sigara ve narkotik operasyonları

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda, çok miktarda gümrük kaçağı sigara ve kubar esrar maddesi ele geçirdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2013 11:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda, çok miktarda gümrük kaçağı sigara ve kubar esrar maddesi ele geçirdi.

Yapılan açılamaya göre, gümrük kaçağı sigara ve uyuşturucu madde kaçakçılığı yapan şahıs ve organizasyonların deşifresine yönelik son bir hafta içerisinde Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerince 4 ayrı operasyon gerçekleştirildi. Bozüyük ilçesindeki operasyon sonucu bin 980 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, yakalanan A.K. (23), M.G. (22) ve M.A. (22) adlı şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bilecik il merkezinde gerçekleştirilen üç ayrı narkotik operasyonu neticesinde ise, toplam 39 kilo 87 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, yakalanan E.D. (26), F.G. (26) M.A. (22), H.A. (23), İ.A. (23) ve E.M. (24) isimli 6 kişi, haklarındaki yasal işlemin ardından adli mercilere sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber