Üniversite öğrencilere ücretsiz çorba-ekmek

İlkadım Belediyesi tarafından hayata geçirilen çorba-ekmek projesiyle üniversite öğrencileri sıcak bir çorba içerek güne başlıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2013 15:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversite öğrencilere ücretsiz çorba-ekmek

İlkadım Belediyesi tarafından hayata geçirilen çorba-ekmek projesiyle üniversite öğrencileri sıcak bir çorba içerek güne başlıyor.

Canik ilçesinde bulunan sanayide çalışan çıraklara ve Atakum ilçesindeki üniversitede okuyan öğrencilere her gün ücretsiz olarak çorba ve ekmek dağıtan İlkadım Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunuyor.

İki yıl boyunca hem sanayide hem de üniversite çırak ve öğrencilere sosyal belediyecilik anlayışıyla güven ve yaşam hizmeti sunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, OMÜ'de ücretsiz olarak dağıtılan çorba ekmek standında öğrencilerle bir araya geldi. OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Suat Ortahisar, Başkan Yardımcısı Burhan Taş ve Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç'in eşlik ettiği buluşmada üniversite öğrencileriyle bir arada olan Başkan Demirtaş, elleriyle çorba ikramında bulundu.

Öğrenciler tarafından büyük memnuniyet gören İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Toplumsal barış ve kardeşliğin yaygınlaşmasının yanında hayırseverlik müessesini anlamı kıldık. Atakum'da üniversitede okuyan öğrencilerimize ve Canik'te sanayide çalışan çıraklarımıza her gün ücretsiz olarak 3 bin çorba ekmek dağıtıyoruz. Öğrencilik zordur. Özellikle de şehir dışından kentimize okumak için gelen gençlerimiz için daha da meşakkatli. Bu hizmetle üniversitede okuyan öğrencilerimize bir nebzede olsun katkıda bulunuyoruz. Cebinde harçlığı olmayan kimi öğrencilerimiz öğünlerini bu çorba ve ekmekle geçiriyor. Öğrencilerimiz bu hizmetten ötürü bize memnuniyetlerini ifade ediyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber