Abdullah Cömert soruşturmasında sona gelindi

HATAY Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Gezi Parkı eylemlerine destek gösterileri sırasında Abdullah Cömert'in ölümüyle ilgili soruşturmada sona gelindiğini söyledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ekim 2013 17:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Abdullah Cömert soruşturmasında sona gelindi

Antakya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Ahmet Abdullahoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunan Başsavcı Bestami Tezcan, basının demokrasinin önde gelen güçlerinden biri oluğunu söyledi. Tezcan, "Basının alabildiğince özgür bir şekilde kendini ifade edebilmesi lazım. Bu özgürlüğe, çalışma şartlarına yasal anlamda biz de hukukçu olarak destek vermeye çalışıyoruz" dedi.

Gezi Parkı eylemlerine destek gösterilerinde sert bir cismin başına isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in ölümüyle ilgili soruşturma hakkında da gazetecilerin soru üzerine açıklama yapan Tezcan, "Soruşturmada sona doğru gelindi. Olayla ilgili her olguyu, her ifadeyi titizle inceliyoruz. Önümüzdeki günlerde soruşturmayla ilgili gelişmeleri açıklayacağız" diye konuştu.

ODTÜ protestolara destek eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ahmet Atakan'ın ölümüyle ilgili soruşturmanın da devam ettiğini hatırlatan Tezcan, şöyle dedi:

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber