Polisten randevuevine nazik ziyaret

Haber Giriş : 11 Mart 2006 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu'ndaki fuhuş rezaletini gözler önüne seren haberler Sabah gazetesinde yayımlandı. Bizim gündeme getirdiğimiz bu durum, aslında Tarlabaşı sakinlerini uzun zamandır tedirgin ediyordu.

Bölgede oturan vatandaşlar ve otel sahipleri İstanbul Valiliği'ne, Turizm İl Müdürlüğü'ne defalarca resmi yazılarla başvurarak bu durumun engellenmesini istemişler. Hatta daha da ileri giderek fuhuş yapılan evlerin adreslerini de vermişler. Sonrası tam bir komedi. Valilik ve Turizm İl Müdürlüğü konuyu Emniyet'e intikal ettirmiş.

Emniyet önce bir sokak operasyonu yaparak sokakta çalışan kadınları ve transseksüelleri toplamış.

Tabii, fuhuş durmamış. Randevuevlerine yönelik bir operasyon yapılması da gerekmiş. Bunun üzerine savcılığa başvurulmuş. Savcılık "bir defaya mahsus olmak üzere" arama izni vermiş. Ve ardından randevuevlerine operasyon yapılmış. Operasyon sonucunu tutanaktan aktarıyorum: "..... sokak 18 ve 24, ....... sokak 9 ve 14 sayılı binalara gidildiğinde kapıların kapalı olduğu görülmüş, bina kapıları defalarca çalınmasına rağmen cevap alınamadığından içerde kimsenin olmadığına kanaat getirilerek arama yapılmamıştır."

Resmi polis kıyafetli memurlar randevuevinin kapısını çalıyor, kimse açmadığı için operasyon yapılmıyor.

Acaba görevli memurlar ne bekliyordu, "Ooo, abicim hoş geldiniz. Buyurun bir şey ikram edelim" demelerini mi?

Sabah/fatih altaylı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber