Üniversiteli Maviş'i çete tetikçi yaptı!

Uyuşturucu çeteleri tetikçi olarak kullandı...

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 07 Ekim 2013 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversiteli Maviş'i çete tetikçi yaptı!

Üniversiteli Seda'yı tanıştığı ve aşık olduğu kişinin karanlık ilişkileri katil yaptı. Bu aşkı kullanan Ahmet A'nın rakip uyuşturucu çetesinin elemanını öldürmek için tetikçi olarak Seda'yı kullandığı ortaya çıktı.

Gaziosmanpaşa'da evine gittiği Servet Ürek (21)'i mahallede adını kötüye çıkarttığı için başından vurarak öldürdükten sonra polise teslim olan Maviş lakaplı Sada Maviş Ş'nin uyuşturucu çeteleri tarafından rekabet savaşında tetikçi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Gazi Mahallesi 1428 Sokak içerisindeki bir binanın çatı katında 1 Temmuz günü yaşanan olayda Servet Ürek (21), evinde tabancayla vurulmuş halde bulundu. Polis uyuşturucudan sabıkalı Ürek'in katilini ararken Seda Maviş Ş. Avukatı ile polise gelerek cinayetin faili olduğunu belirtip teslim oldu. Seda Maviş Ş, Servet Ürek'i mahallede adını kötüye çıkarttığı için öldürdüğünü söyledi. Ancak genç kızın bile bilmediği olayın gerçek yüzü narkotik polisinin Gaziosmanpaşa'daki rekabet için birbirleriyle çatışan iki farklı uyuşturcu çetesinin teknik takibinde ortaya çıktı.

Teknik takipteki gerçek

Teknik takip sırasında polisin dikkatini çeken olayda uyuşturucu çetesinin elemanlarından Ahmet A'nın kız Seda Maviş Ş'yi sürekli olarak onurunu kıracak şekilde konuşarak rakip çetenin elemanı Servet Ürek'in kendi hakkında kötü konuştuğu yönünde doldurduğu görüldü. Ahmet A'nın kendisine aşık olan Seda Maviş'e bir görüşmesinde ise "bana dönmek istiyorsan ve beni seviyorsan namusunu temizle öyle gel" dediği tespit edildi. Bu konuşmanın ardından gerçekleşen cinayet sonrası Ahmet A'nın çete lideri A.Y'ye de bilgi verdiği belirlendi. Gözaltına alınan Ahmet A. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. .. Çete lideri A.Y ise durumdan bilgisinin sonradan olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber