Çemişgezek Kaymakamı Soner Kırlı köy gezilerine başladı

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesine atanan Kaymakam Soner Kırlı, köy ziyaretlerine başladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2013 23:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çemişgezek Kaymakamı Soner Kırlı köy gezilerine başladı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine atanan Kaymakam Soner Kırlı, köy ziyaretlerine başladı.

Yakın zaman içerisinde Çemişgezek ilçesine atanan Kaymakam Soner Kırlı köy gezilerine başladı. Çemişgezek Kaymakamı Soner Kırlı, beraberinde Yazı İşleri Müdürü Sebahattin Özçelik ile birlikte Alakuş, Gedikler, Erkalkan, Alçılı, Gülbahçe, Ulukale, Doğan, Payamdüzü, Kıraçlar, Sakyol, Aşağıbudak, Karasar, Bağsuyu, Örenceler ve Savuk köylerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde köy muhtarları ve halk tarafından karşılanan Çemişgezek Kaymakamı Soner Kırlı köylerde bir dizi incelemelerde bulundu. Köy muhtarlarından köyleriyle ilgili bilgi alan Kaymakam Kırlı, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Kırlı, "Amacımız, köylerimiz hakkında bilgi sahibi olmak, sorunların çözümlerini bulmak. Köylerdeki eksiklikleri yerinde tespit etmek. Bunların en kısa sürede giderilmesini sağlamak. İnanın Vatandaşlarımızın yüzü güldükçe bizlerinde görev aşkı büyüyor. Hizmet etmeye daha fazla motive oluyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte olmayı, onların mutluluklarını, acılarını paylaşalım istiyoruz" dedi.

Çemişgezek Kaymakamı Soner Kırlı 3 gün içerisine sığdırdığı 15 köy gezisinin ardından Gedikler Jandarma Karakolu ve Ulukale Jandarma Karakolunu da ziyaret ederek incelemelerde bulundu, Mehmetçikle sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber