Misafirden telefon ve para gaspına 4 yıl 2 ay hapis

SAMSUN'da 46 yaşındaki Cemal Ö.'nün para ve cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan 26 yaşındaki N.B. beraat etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Ekim 2013 16:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Misafirden telefon ve para gaspına 4 yıl 2 ay hapis

SAMSUN'da 46 yaşındaki Cemal Ö.'nün para ve cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan 26 yaşındaki N.B. beraat etti. Birlikte yaşadığı 32 yaşındaki Nadir Ergin Keşgin ise 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'un Tekkeköy İlçesinde oturan ve bir süre önce boşanarak aynı evde yaşamaya devam eden N.B. ile Nadir Ergin Keşgin, Canik İlçesi Soğuksu mahallesine taşındı. Çift, parkta tanıştıkları Cemal Ö.'yü akşam evlerine davet edip birlikte alkol aldı. Bir süre sonra Cemal Ö., genç kadını öpmeye çalıştı. Bu sırada odaya giren Keşgin, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Cemal Ö.'yü tehdit ederek cebindeki 350 TL'yi ve cep telefonunu aldı. Daha sonra da iki sevgili Cemal Ö.'yü evden dışarı çıkardı. Şikayet üzerine gözaltına alınan genç kadın ve sevgilisi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

2'nci Ağır ceza Mahkemesi'nde 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan iki sanık bugün son kez hakim karşısına çıktı. Keşgin suçlamaları kabul etmeyerek, "Kendisinden para istedim. O da bana 350 TL verdi. Zorla almadım" diye konuştu. N.B. ise Cemil Ö. ile parkta tanıştıkları ve evlerinde misafir ettiklerini belirterek, "Parkta tanışıp evimize davet ettik. Birlikte alkol aldık. İkimiz odada tek kaldığımızda bana dokunup öpmeye kalktı. Sonra Nadir olaya müdahale etti. Bizden şikayetçi olmuş. Ben de ondan şikayetçi oldum. O davamız da devam ediyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber