Borcunu yeni bitirdiği otomobil yandı

Erzurum'da işçi emeklisi 60 yaşındaki Mehmet Kara'nın geçen yıl banka kredisi kullanarak aldığı hafif ticari araç yandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Ekim 2013 12:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Borcunu yeni bitirdiği otomobil yandı

Erzurum'da işçi emeklisi 60 yaşındaki Mehmet Kara'nın geçen yıl banka kredisi kullanarak aldığı hafif ticari araç yandı. Kara, aracın son taksidini bu ay ödediğini belirterek, yılların birikiminin 5 dakikada kül olduğunu söyledi.

Merkez Aziziye ilçesinin Dadaşkent semtinde dün meydana gelen olayda, park halindeki Mehmet Kara'ya ait 25 SA 941 plakalı hafif ticari araç, yakınında bulunan inşaat odunlarının yakılması sonucu alev aldı. İtfaiyenin müdahalesine rağmen otomobil kısa sürede kullanılamaz hale geldi. Olay yerine gelen Mehmet Kara, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Yangının nasıl ve kim tarafından çıkarıldığını bilmediğini söyleyen Kara, yılların birikiminin 5 dakikada kül olduğunu belirterek, "Eşim ve kızım arabanın yandığını görünce baygınlık geçirmiş ve onları hastaneye kaldırmışlar. Ben geldiğimde otomobil hala yanıyordu. Otomobilim 2012 modeldi. Banka kredisiyle aldım. Bu ay son taksidini ödemiştim. Borcu kalmadı ama araba da kül oldu" diye konuştu.

Araçlarının yandığını duyunca bayılan Kara'nın eşi ve kızı hastanede tedavi altına alındı. Odunların kim tarafından yakıldığının belirlenmeye çalışıldığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber