Vali Tuna ve eşinden huzurevi ve yetiştirme yurduna ziyaret

Bayram ziyaretlerine günler öncesinden başlayan Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile 0-6 Yaş 75. Yıl Çocuk Yuvası Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocukları ziyaret ederek bayramlaştı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2013 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Tuna ve eşinden huzurevi ve yetiştirme yurduna ziyaret

Bayram ziyaretlerine günler öncesinden başlayan Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile 0-6 Yaş 75. Yıl Çocuk Yuvası Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocukları ziyaret ederek bayramlaştı.

Kurban Bayramı öncesi ilk olarak Hacı Süleyman Çakır Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan huzurevi sakinleri ve çalışanlarıyla bayramlaşan Vali Güngör ve eşi Pervin Tuna, huzurevi sakinlerine bayram hediyesi verdiler. Daha sonra 75. Yıl Çocuk Yuvası'nda 0-6 yaş ve kız yetiştirme yurdu çocuklarıyla bayramlaşmak için bir araya geldiler. Burada bir konuşma yapan Vali Tuna, bayramlarda küçüklerin büyüklerinin ellerini öptüğü, büyüklerin ise küçüklere hediyeler vererek sevindirdiği güzel dönemler olduğunu söyledi. Tuna, "Yaşlılarımızın ve kimsesiz çocuklarımızın yüzlerini güldürerek, gönüllerini almalıyız. Onlara, bu hayatta yalnız olmadıklarını hissettirmek, anne, baba, çocuk sevgisini tekrar ve bayram sıcaklığında yaşatmak hepimizin insanlık görevidir. Bayramlar, bir arada yaşama ve birbirimizi kardeşçe kucaklama arzumuzun yenilendiği günlerdir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber