Uykuya dalan kocayı itfaiye ekibi uyandırdı

Antalya’da, markete çıkan bir ev hanımı, geri dönüşte evdeki eşini uykusundan uyandıramayınca paniğe kapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2013 19:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uykuya dalan kocayı itfaiye ekibi uyandırdı

Antalya'da, markete çıkan bir ev hanımı, geri dönüşte evdeki eşini uykusundan uyandıramayınca paniğe kapıldı. Bir türlü uyandırılamayan kocayı, itfaiye ekipleri uyandırdı.

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi Konuksever Mahallesi Emrah Caddesinde bir apartman dairesinde meydana geldi. Ev hanımı Songül Aydoğan, eşi Bülent Aydoğan evde uyuduğu sırada markete çıktı. Anahtarını yanına alan Aydoğan, alışverişin ardından daire kapısının önüne geldi. Eşi Bülent Aydoğan'ın anahtarının kapının üzerinde olması nedeniyle içeri giremeyen Songül Aydoğan zile bastı. Defalarca zile basan ve kapıyı çalan, eşini cep telefonundan ulaşmaya çalışan Songül Aydoğan, bir cevap alamayınca çareyi polisi aramakta buldu. Eşinin kalp krizi geçirmiş olabileceğinden şüphelenen Songül Aydoğan, büyük panik yaşadı. Olay yerine kısa sürede sağlık, polis ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye merdiven yardımıyla birinci kattaki dairenin balkon kapısına ulaştı. İçeri giren itfaiye görevlisi gece işten geldiği için yorgun düşen Bülent Aydoğan'ı uyandırdı. Eşi Songül Aydoğan da rahat bir nefes aldı.

Aşağı inen Bülent Aydoğan, ekiplere gece mesaisinden gelmesi nedeniyle uyuduğunu, eşinin paniğe kapıldığını belirtti. Ekiplerden özür dileyen Aydoğan, evine döndü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber