Öğretmenlerden imamlara jest

Nazilli'ye bağlı Kızıldere köyü ilk ve ortaokulu öğretmenleri, öğrencilerin taşımalı olarak geldiği köy ve mahalle cami imamlarına ‘Camiler ve Din Görevlileri' haftası münasebetiyle yemekli program düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2013 19:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmenlerden imamlara jest

Nazilli'ye bağlı Kızıldere köyü ilk ve ortaokulu öğretmenleri, öğrencilerin taşımalı olarak geldiği köy ve mahalle cami imamlarına 'Camiler ve Din Görevlileri' haftası münasebetiyle yemekli program düzenledi.

Hafta dolayısıyla okula bağlı köy ve mahallelerin cami imamlarıyla bir araya gelmeyi ve onların anlamlı haftalarını kutlamak istediklerini dile getiren Kızıldere Okul Müdürü Necdet Turhan; "Teşriflerinden dolayı öncelikle bütün imamlarımıza, öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum. Camileri ibadet mekanlarının yanında, eğitim mekanıdır. Bu nedenle de imamlarımızı da eğitim camiasının birer neferi olarak görüyorum. Öğretmen ve imamlarımızın bir ve beraber olması eğitim ve öğretimin kalitesini artıracağına inanıyorum. Geçen sene öğretmenler gününde öğretmenlerimize jest yapan imamlarımızı unutmayarak mukabelede bulunan öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. Bu birlikteliğin güzellikler getirmesini, başarılar getirmesini diliyor öğretmenlerim adına tüm din görevlilerimizin haftasını kutluyorum" dedi.

Programa katılan cami imamları da Okul Müdürü Necdet Turhan ve okul öğretmenlerine inceliklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından imamlara öğretmenlerin aldıkları hediyeler taktim edilirken, çok sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen program örnek bir tablonun oluşmasını sağladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber