Kaymakamı Kılıç'dan iş adamı Ali Taşcı'ya plaket

Yozgat'ın Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Ankara'da Mali Müşavirlik yapan İş adamı Ali Taşçı'yı makamında kabul ederek, eğitime ve kimsesiz öğrencilere yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2013 19:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaymakamı Kılıç'dan iş adamı Ali Taşcı'ya plaket

Sorgun Kaymakamlığında düzenlenen plaket törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İş Adamı Ali Taşçı, Emekli Eğitimci Doğan Özmen ve Esnaf Ali Ateş katıldı. İş adamı Ali Taşçı'nın, her yıl 100 öğrenciye giyim yardımında bulunduğunu belirten Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, "Sorgun dışında yaşayan Mali Müşavirlik yapan iş adamımız Ali Taşçı, her yıl düzenli olarak kimsesiz ve fakir öğrencilere kışlık ve yazlık giysi yardımında bulunuyor. Yine bunun dışında farklı konularda da her türlü yardımlarını bizlerden esirgemiyor. Ben kendilerine yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İş adamı Ali Taşçı ise, Sorgun dışında yaşayan iş adamlarının da bu tür yardımlarda bulunması gerektiğini ifade ederek, "Bu tür yardımlarda bulunmaktan dolayı çok memnunum. Benim gibi Sorgun dışında yaşayan birçok iş adamımız var. Onların kendi memleketinde yaşayan fakir ve kimsesiz çocukları unutmamalarını istiyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber