Başiskele Serdar Mahallesi'nde iki önemli çalışma

Başiskele Belediyesi, ilçenin çehresini değiştiren üst yapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2013 20:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başiskele Serdar Mahallesi'nde iki önemli çalışma

Çalışmaların yoğunluk kazandığı Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi üzerinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri dekoratif duvar, yaya ve bisiklet yolu, Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Başiskele'nin en büyük parkını inşa ediyor.

Başiskele Belediyesi halkın ortak paylaşımının fazla olduğu merkezlerde başlattığı kent estetiğine değer katan düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Başiskele'de Kurban Bayramı tatili nedeniyle ara verilen üstyapı çalışmaları yeniden hız kazandı. Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi üzerinde dekoratif perde duvar, yaya kaldırımı ve bisiklet yolu çalışmalarının 2. etabının tamamlanmasının ardından duvarlar boyanmaya, ahşap çitleri takılmaya başladı. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şimdiye kadar yolun yaklaşık 600 metrelik kısmının dekoratif perde duvar, yaya ve bisiklet yolunu tamamladı.

Toplu konut alanlarının yoğun olduğu bölgede yapılan diğer bir çalışma ise Fatih Sultan Mehmet'in adının verildiği Başiskele'nin en büyük parkı. Başiskele'de yeşil alanların arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi'nde 30 bin metre kare alan içerisine gölet, şelale, kafeteryalar, sergi alanı, yürüyüş yolları, piknik ve dinlenme alanları, seyir terasları, oyun grupları, suni kayak pisti yapılacak. Parkın sınırlarını belirleyen taş duvarlar yapan ekipler göleti oluşturmaya başladı. Görme ve bedensel engellilerin her noktasına ulaşabileceği şekilde tam donanımlı olarak yapılan park Başiskele'nin büyük ve en önemli bir sosyal yaşam alanı olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber