Ödemiş'te toplum destekli polisten uyarı

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri 2013-2014 yılı eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Ödemiş’teki lise dengi okullarda yaptıkları bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2013 09:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ödemiş'te toplum destekli polisten uyarı

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri 2013-2014 yılı eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Ödemiş'teki lise dengi okullarda yaptıkları bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

Daha önce Ödemiş Anadolu Kız Meslek ve Teknik Lisesinde öğrencilerle bir araya gelen Toplum Destekli Polisler bu kez Endüstri Meslek Lisesi Teknik Lise ve Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri ile bir araya geldiler.

Öğrencilere öğle arasında seslenen Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliğinden polis memuru Mehmet Kabakoz çeşitli öğütlerde bulundu.

Kabakoz şunları söyledi: "Okulların çevrelerini sürekli gözetim altında tutuyoruz. Özellikle liselerimizin etrafını sürekli emniyet ve asayiş ekiplerimiz giriş ve çıkış saatlerinde gözetim altında tutuyor. Öğrencilerle iç içe olduğumuzda bazı sıkıntıları daha hızlı ya da sıkıntı yaşanmadan çözüyoruz. Çocuklarımız kötü alışkanlıklara başlama yılları lise yılları. Sigara, uyuşturucu gibi alışkanlıklar edinmelerinin önüne geçmek istiyoruz. Tek sigara satan yerler tespit edersek o satış yerlerini de gerekli ceza işlemleri yapıyoruz. Aynı zamanda öğrenciler ehliyetsiz, kaskız, trafik kurallarına uymadan motosiklet biniyorlar. Ne kadar uyarılarda bulunsak da ölümlü kazalar, üzücü olaylar yaşıyoruz. Aileler çocuklarına motosiklet hediye etmesin. 18 yaşından sonra sürücü belgelerini alsınlar kurallara uygun bir şekilde motosiklet kullansınlar. Bu konuda aileler de bize destek olsunlar. Bu dönem emniyetimizin Toplum Destekli Polis Büro Amirliği liseli gençlerle iç içe olacak"

Okul Müdür Yardımcısı Süleyman Efekal ise, "Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği görevlisi arkadaşlarımızı teşekkür ediyorum. Çok önemli bilgileri öğrencilerimize anlattılar. Öğrencilerimizi bizler de sürekli takip ediyoruz. Herhangi sıkıntılı bir durumda emniyet güçlerimiz bizlere destek oluyorlar. Şuan okulumuzda toplam 1012 öğrencimiz var öğrencilerimize verdikleri bilgilerden dolayı öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber