Küçük Hüseyin'e emniyet sahip çıktı

ADANA (İHA) - Adana Emniyet Müdürlüğü, aile bütçesine katkıda bulunmak için hem tartıcılık yapan hem de ders çalışan 12 yaşındaki Hüseyin Bütün'e kırtasiye yardımında bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2013 13:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Küçük Hüseyin'e emniyet sahip çıktı

Adana Emniyet Müdürlüğü, yazılı ve görsel basında yer alan "Tartıcı çocuğun okuma azmi" başlıklı habere konu olan Hüseyin Bütün'e sahip çıktı.

Ailenin ekonomik ve sosyal durumu hakkında bilgi alan Adana Emniyet Müdürlüğü görevlileri, düzenli bir geliri olmayan, geçimlerini "seyyar satıcılık" yaparak sağlamaya çalışan ve maddi zorluklar içerisinde bulunduğu tespit edilen ailenin, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinden yardım alabilmesi için Hüseyin Bütün ve babası Şükrü Bütün ile birlikte Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne gidilerek gerekli girişimlerde bulundu.

Görevliler ayrıca Hüseyin Bütün'ün öğrenim görmekte olduğu okul idarecileri ve öğrencinin sınıf öğretmeni ile görüşülerek eğitimi hakkında bilgi aldı.

Emniyet müdürlüğü görevlilerince Hüseyin Bütün'e kırtasiye yardımında da bulunuldu.

İleride polis olmak isteyen Bütün, aile bütçesine katkıda bulunmak için hem çalışıyor, hem de okuluna devam ediyor.

Öğlen okuluna gidinceye kadar Adana'nın en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi üzerinde bir yandan tartıcılık yaparak para kazanan öte yandan da ders çalışan Hüseyin Bütün, polis olmak istediğini söylemişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber