Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk göreve başladı

Hatay'ın Dörtyol ilçesine atan Kaymakam Recep Soytürk görevine başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2013 23:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk göreve başladı

Sakarya Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürüttüğü sırada Dörtyol Kaymakamlığına atanan Recep Soytürk ilçeye gelerek görevine başladı.

Dörtyol'un sorunlarının çözümü ve ilçenin gelişimini sağlamak için yasalar çerçevesinde toplumun her kesimiyle görüşme içerisinde olacaklarını belirten Soytürk, "Eğitim, sağlık, ulaşım, asayiş hizmetlerinin yürütülmesinde kurumlarla ele ele vererek

her zaman diyalog içerinde olacağız" dedi.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde 1967 yılında doğan Soytürk, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1990 yılında mezun oldu. İçişleri Bakanlığının açmış olduğu sınavı kazanarak 1992 yılında "Kaymakam Adayı" olarak başladı. Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde Kaymakam Vekiliği görevinde bulunduğu dönemde dil öğrenimi görmek ve mesleki kurslara katılmak üzere İçişleri Bakanlığı tarafından İngiltere'ye gönderildi.

1995 yılında Kaymakamlık Kursunu başarılı dereceyle bitirerek Karabük'ün Eflani ilçesine kaymakam olarak atanan Kaymakam Soytürk sırasıyla Ardahan Pasof Kayamakamlığı, Siirt ve Amasya Vali Yardımcılığı, Taşköprü kaymakamlığı, Ürgüp Kaymakamlığı, Sakarya Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu.

Türkiye Ana ve Çocuk Sağlığı Vakfı tarafından 2002 yılında Atatürk Haftası Hizmet Ödüllerinde "Yılın En Başarılı Bürokratı" seçildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Kaymakam Recep Soytürk iyi derecede İngilizce biliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber