Ölen öğrencinin kimliği tespit edildi

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde öğrenci servisinin TIR'la çarpışması sonucu hayatını kaybeden öğrencinin Fatma Göç olduğu bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2013 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ölen öğrencinin kimliği tespit edildi

Kazada yaralanan diğer 9 öğrenci ile servis şoförünün Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk edildikleri bildirildi.

Dursunbey Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda eğitim gören taşımalı ortaokul öğrencilerini okul çıkışı Hacıömerler köyüne götüren servis aracının TOKİ mevkiindeki kavşakta TIR ile çarpışması sonucu, servis aracındaki Fatma Göç isimli öğrenci olay yerinde hayatını kaybetti. TIR'ın altına giren servis aracının şoförü ve 2 öğrenci de sıkıştıkları aracın içinden güçlükle kurtarıldı. TIR'ın altına giren servis aracında yaralanarak hastanelere kaldırılan yaralıların isimleri ise, "Meryem Zıhtı, Ayşe Gülcihan, Emine İnci, Fatma Ünal, Semra Bulut, Mehmet Bulut, Derya Deniz, Mesut Serpen, Ali Yılmaz ile servis aracının şoförü Halil Çayır" olarak açıklandı.

Dursunbey Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan şoför Halil Çayır ile Meryem Zıhtı, Ayşe Gülcihan ve Ali Yılmaz isimli öğrencilerin Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk edildikleri bildirilirken, Dursunbey Cumhuriyet Başsavcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber