Kadınlar, müzik eşliğinde ürettiklerini satıyor

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür Sanat Merkezi’nde açılan panayırda, kadınlar el emekleriyle ürettikleri ürünleri müzik eşliğinde satıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2013 22:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kadınlar, müzik eşliğinde ürettiklerini satıyor

Merkez sorumlusu Banu Öge önderliğinde açılan panayırda, tüm kadınlar ücretsiz stant açabiliyor. Her ayın son perşembe günü saat 19.00'da başlayan panayırda, kadınlar ürettikleri giysileri, yiyecekleri satma olanağı buluyor. Panayıra gelen vatandaşlar, canlı müzik eşliğinde alış-veriş yapıyor. Özdilek Kültür Sanat Merkezi bahçesinde açılan panayırda iki büyük varil içinde yakılan ateş soğuyan havayı ısıtıyor. Ateş başında canlı müzik dinleyen vatandaşlar, "Farklı bir panayır oldu. Buraya sadece alışveriş için gelmiyoruz. Hem insanlarla iç içe olmak hem de canlı müzik dinlemek, şarkılara eşlik etmek için geliyoruz. Havalar soğumaya başladı ama bu panayırdaki 'sıcak' diyalog bizi mutlu ediyor" dedi.

Merkez sorumlusu Banu Öge, panayırla alakalı bilgi vererek, "Panayırımız herkese açık. Hiçbir ücret alınmıyor. Bu panayırı, kadınların üretmeyi, eldeki 2. el eşyaları değerlendirerek paylaşmaya desteklemek için düzeliyoruz. Ayrıca Hayvanları Koruma Derneği burada açtığı stant ile kazandığı parayı dernek yararına kullanıyor. Alışveriş yapılırken canlı müzik ile de hizmet ediyoruz. Merkezimizin şan öğretmeni Özge Altaş ile gitar kursu öğretmeni Altan Özdil panayıra gelen konuklara müzik ziyafeti veriyor. Herkes halinden memnun. Havalar soğumaya başladığı için panayır saatleri gündüze çevireceğiz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber