Yükseköğretim kurumları tanıtım günleri 5-7 Nisan'da Trabzon'da

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2006 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÖSS'ye hazırlanan öğrencilere yönelik olarak çeşitli üniversitelerin tanıtımının yapılacağı 'Yüksek Öğretim Kurumları Karadeniz 6. Tanıtım Günleri' 5-7 Nisan tarihleri arasında Trabzon'da düzenlenecek.

Program Koordinatörü Eğitimci Ferda Kudunoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısıyla etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Bu yıl 6.'sı düzenlenecek etkinliğin amacını ÖSS'ye hazırlanan adayların ve velilerinin bilinçli olarak üniversite tercihi yapabilmelerine katkı sağlamak olarak açıklayan Kudunoğlu, öğrenci ve velileri 5-7 Nisan tarihleri arasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yapılacak tanıtım etkinliklerine katılmaya davet etti. Kudunoğlu, tanıtım etkinliklerinin Trabzon'un tanıtımına da önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.

5-7 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 'Yüksek Öğretim Kurumları Karadeniz 6. Tanıtım Günleri Trabzon/Türkiye' etkinliklerine Ankara Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi katılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber