İşitme engelliler İstanbul yolcusu

İstanbul Kartal İşitme Engelliler ile İstanbul’da oynayacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2013 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İşitme engelliler İstanbul yolcusu

İşitme Engelliler Türkiye 1. Futbol Ligi'nde mücadele eden ve ilk iki maçını da kazanarak averajla lider durumda bulunan Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, sezonun üçüncü hafta maçını kendisi gibi 6 puana sahip averajla ikinci sırada bulunan İstanbul Kartal İşitme Engelliler ile İstanbul'da oynayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Manavgat İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, "Sezonun ilk iki maçını kazanarak iyi başlangıç yaparak lider olduk. Bu hafta deplasmanda İstanbul Kartal ile yapacağız. Rakibimiz 2011-2012 sezonu Türkiye şampiyonu ve bizim gibi ilk iki maçını kazanarak averajla ikinci sırada bulunuyor. Bu hafta aynı puanlı birinci ve ikinci olan iki takımın maçı olacak. Bir nevi lideri belirleyecek bir müsabaka olacak. Amacımız bu maçı da kazanıp elde ettiğimiz liderliği devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Cezalı ve sakat oyuncu bulunmadığını belirten Aydın, "Cumartesi akşam yola çıkıp, Pazar günü maçımızı yapıp döneceğiz. Bizim en büyük dezavantajımız, sporcularımız çalıştığı için, konaklama yapmadan gece yolculuğu yapıp müsabakayı yapıp dönmek oluyor. Bu koşullarda zor da olsa elimizden geleni yapıp, mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber