14 yaşındaki kızını bu hale getirdi

Evde günlerce aç bırakıldığı ve ölüme terk edildiği iddia edilen 14 yaşındaki Tuğçe'yi babası Erhan Kömürcü geçtiğimiz gün baygın bir halde hastaneye götürdü.

Kaynak : Türkiye
Haber Giriş : 11 Kasım 2013 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
14 yaşındaki kızını bu hale getirdi

Türkiye, Gölcük'te 2 aylık Berk bebeğin öğretmen annesi tarafından ölüme terk edilişini konuşurken benzer bir dram İzmit'te yaşandı.

Yine parçalanmış bir aile, yine parçalanmış hayatlar ve yine aç bırakılan çocuklar. Gölcük'te açlıktan hayatını kaybeden Berk bebekten sonra, Türkiye şimdi de; ölümle savaşan Tuğçe'nin haberi ile sarsıldı. Evde günlerce aç bırakıldığı ve ölüme terk edildiği iddia edilen 14 yaşındaki Tuğçe'yi babası Erhan Kömürcü geçtiğimiz gün baygın bir halde hastaneye götürdü. Erhan Kömürcü, vakit kaybetmeden durumu ayrıldığı eşi Birgül Çetin'e bildirdi. Mahkeme kararı ile kızını ayda bir gören ama sonra 6 aydır Tuğçe'nin yanına gitmeyen anne Birgül Çetin, hastaneye gittiğinde şoka girdi. Kızının hayat mücadelesi verdiğini gören anne Birgül Çetin, Tuğçe'nin doğuştan WEST hastası olduğunu ve bilinçli olarak aç bırakıldığını savundu. Kızını en son gördüğünde kilosunun iyi olduğunu ve hasta olmadığını söyleyen Birgül Çetin, eski eşinin kızını ölüme terk ettiğini söyledi. Kızını hastaneye götürdükten sonra bir daha Tuğçe'yi görmeye gitmediği öğrenilen Erhan Kömürcü, eski eşinin şikayeti üzerine polis tarafından her yerde aranıyor.

SERUMLA BESLENİYOR

Daha 2 haftalıkken beyin kanaması geçiren ve Çapa tıp fakültesinde 8 ay tedavi gören Tuğçe'nin annesi ve babası 2007 yılında ayrıldı. Mahkeme velayeti babaya verdi. Ancak baba bakamayınca Tuğçe açlıktan komaya girdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber