Nigar'ın katili tacizci yüzbaşı mı?

Haber Giriş : 05 Nisan 2006 07:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bahçelievler'de 14 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunan bir kişi, vatandaşlarca linç edilmek istendi. Gözaltına alınan tacizcinin Yüzbaşı Bülent A. olduğu belirlendi. 6 kız çocuğuna daha tacizde bulunmuş olabileceği öne sürüldü. Zanlının, geçen hafta öldürülen küçük Nigar'ın katili olup olmadığı da araştırılıyor.

TÜRKİYE geçtiğimiz hafta vahşi bir cinayetle sarsıldı. Dr. Haydar Aslan İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Nigar Şahin, boğularak öldürüldükten sonra yakılmış haldeki cesedi bir çöp koyteynerinde bulundu. Nigar'ın babası Astsubay Şahin Kaya'nın da içinde bulunduğu jandarma ekipleri olayla ilgili ipuçları ararken, yaşanan bir olay korkunç cinayetin bir yüzbaşı tarafından işlenmiş olabileceği ihtimalini ortaya çıktı.

Linci son anda polis önledi

Bahçelievler Kocasinan'da 14 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen bir kişi dün vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Tacizci, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından öfkeli vatandaşların elinden güçlükle kurtarıldı. Gözaltına alınan ve Kocasinan Karakolu'na getirilen tacizcinin, Hasdal Askeri Kışlası'nda görevli Yüzbaşı Bülent A. olduğu belirlendi. Bülent A'nın, Bakırköy, Bahçelievler ve Avcılar ilçelerinde de 13 ile 14 yaşları arasında 6 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.

Robot resme benzerliği şaşırttı

Yapılan araştırmalar sonucu ve görgü tanıkları ve mağdurların ifadeleri doğrultusunda çizilen robot resmin Bülent A'ya benzerliği, polisleri dahi şaşırttı. Zanlının genellikle 13- 14 yaşlarındaki kızlara cinsel tacizde bulunduğunun iddia edilmesi, dikkatleri geçtiğimiz hafta vahşi bir şekilde öldürülen 13 yaşındaki Nigar Şahin cinayetine çevirdi. İstanbul Jandarma Bölge Komutanlığı'nda görevli Astsubay Şahin Kaya'nın kızı Nigar Şahin, Beylikdüzü'nde kaybolmuş, 3 gün sonra boğularak öldürüldükten sonra yakılmış halde çöp konteynerinde bulunmuştu.

Jandarma ekipleri sorguya aldı

Jandarma ekipleri, küçük Nigar'in, yüzbaşı Bülent A. tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimalini araştırmaya başladı. Nigar Şahin'in katilini bulmak için 3 grup halinde özel bir soruşturma ekibi kuran İstanbul Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, yakalanan tacizci yüzbaşıyı da cinayetle ilgili olarak sorgulayacağı bildirildi. Cinayetle ilgili bulunan tüm ipuçları da kriminal laboratuvarda en ince detayına kadar inceleniyor. Eldeki kriminal bulgular ile zanlının karşılaştırılması sır perdesini aralayacak.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber