'Sahne Öğretmenlerin' elemeleri başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği Sahne Öğretmenlerin yarışmasın başvuruları sonra erdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2013 11:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Sahne Öğretmenlerin' elemeleri başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği Sahne Öğretmenlerin yarışmasın başvuruları sonra erdi. Müzik, şiir okuma, stand up, skeç-drama ve diğer branşlarda başvuru yapan 171 öğretmen 16 Kasım Cumartesi ve 17 Kasım Pazar günü performanslarını sergileyerek ilk sıralarda yer almaya çalışacak.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'nın bu sene üçüncüsünü düzenlediği yarışmaya Kocaeli'de örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapmakta olan sözleşmeli, ücretli öğretmenler ve usta öğreticiler başvuru yaptı.

Öğretmenler yarışmaya enstrüman ve vokal olarak müzik, şiir okuma, stand up - skeç-drama ve diğer branşlarda (illüzyon, jonglörlük, dans, kukla gösterisi, gölge oyunları, serbest teknik resim, ebru ve dekoratif çalışmalar ve karikatür) katıldı.

Öte yandan her dalın birincisine 4 bin ve mansiyon ödülüne 2 bin lira verileceği renkli yarışmada dereceye girenler 22 Kasım Cuma günü performanslarını canlı olarak ortaya koyacak. Aynı gün ödül töreni ve gala gerçekleştirilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber